LinkedIn-profiel niet compleet zonder sterren

7 maart 2014 | Door redactie

U wilt uw LinkedIn-profiel eruit laten springen. Een leuke manier om dit voor elkaar te krijgen, is door icoontjes toe te voegen. Helaas biedt LinkedIn geen mogelijkheden om bullets of telefoon-icoontjes toe te voegen. Met een beetje kunst-en-vliegwerk voegt u toch icoontjes toe.

Maakt u uw cv op in Word, dan kunt u de nadruk leggen op bepaalde stukken tekst door bijvoorbeeld bullets of pijlen te gebruiken. Uw LinkedIn-profiel is eigenlijk een hippe versie van het cv. U mag dus best wat icoontjes toevoegen om het een en ander te benadrukken. Alleen is de mogelijkheid om icoontjes toe te voegen aan uw profiel op LinkedIn nergens te bekennen.

Icoontjes toevoegen op LinkedIn

Maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is! De meest eenvoudige manier om symbolen, bullets en speciale tekens toe te voegen aan uw LinkedIn-profiel is om deze symbolen in een Word-document te selecteren en vervolgens te kopiëren en te plakken op de plek waar u ze wilt hebben. Zo kunt u eenvoudig een telefoon-icoontje voor uw mobiele nummer plaatsen. Of misschien een ster, pijl of ander speciaal symbool waardoor uw LinkedIn-profiel meer opvalt.
Onthoud wel dat overdaad schaadt. Zorg dus dat uw profiel een rustige uitstraling behoudt en overzichtelijk blijft.