Meld u aan voor gratis testversie Office 365

28 april 2011 | Door redactie

Er is bijna geen bedrijf te vinden dat niet werkt met het Microsoft Officepakket. Zo is het voor de gemiddelde werknemer een koud kunstje om een flitsende presentatie te ontwerpen in PowerPoint. Voor wie veel onderweg is of regelmatig thuiswerkt, zal de nieuwe versie van het Office-pakket goed bevallen. Office 365 wordt namelijk via het internet overal en altijd beschikbaar. Nog mooier is dat u Office 365 nu alvast gratis kunt testen.

Microsoft Office 365 richt zich met name op het klein-mkb, maar komt ook beschikbaar voor grote ondernemingen. Het idee achter het nieuwe Officepakket is dat u vanaf elk apparaat met een internetverbinding bij uw zakelijke bestanden kunt. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook werken op uw smartphone. Volgens Microsoft verschilt de opmaak op een smartphone niet van de opmaak op uw desktop. Dit zou betekenen dat uw PowerPoint-presentatie er niet  anders uit zou zien op uw mobiele apparaat.

Twee testversies Office 365

Dankzij een beveiligde website kunt u ook (grote) bestanden delen met uw collega’s. Wel zo prettig als u onderweg ineens een bestand nodig heeft. U kunt onderweg of thuis ook communiceren met uw collega’s via chatberichten of videovergaderingen. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, dan kunt u zich hier aanmelden voor de gratis testversie. Houd wel in de gaten dat er voor de onderneming met meer dan 25 werknemers een aparte versie bestaat. Zodra de eindversie van Office 365 op de markt komt, zal Microsoft abonnementen introduceren die beginnen bij € 5,25 per gebruiker per maand.