Nieuwe gratis antivirusscanner verkrijgbaar

4 maart 2015 | Door redactie

Een goede virusscanner voorkomt dat de apparatuur binnen uw organisatie geïnfecteerd raakt met malware. Goede virusscanners zijn echter behoorlijk prijzig en zakelijke varianten zijn er nauwelijks. Avast heeft nu echter Avast for Business gelanceerd; een gratis virusscanner die via de cloud werkt.

Bent u op zoek naar een zakelijke gratis antivirusscanner, dan kunt u Avast for Business aan uw lijstje toevoegen. Dit is een antivirusscanner voor het MKB die vanuit de cloud opereert. De software staat dus niet op de server van uw organisatie maar u beheert het programma via de cloud. U kunt er computers, mobiele apparaten en servers mee beveiligen. De licentie is onbeperkt geldig en er is geen limiet aan het aantal apparaten dat uw mag beveiligen met Avast for Business.

Betaalde dienst van Avast biedt extra veiligheid

Alleen de basisversie van Avast for Business gratis. Als u bijvoorbeeld de veiligheid van een firewall, een extra beveiligde omgeving wenst voor banktransacties of spam en fishingmails wilt weren, moet u betaalde premiumdiensten afnemen.