Word doet niet onder voor Internet Explorer

31 januari 2014 | Door redactie

Als u in Internet Explorer over het web aan het surfen bent, maakt u gebruik van die reuze handige tabbladen. In Word kunt u met een beetje creativiteit ook gebruik maken van tabbladen. Er bestaat namelijk gratis software waarmee u nieuwe documenten op een tabblad kunt laten verschijnen.

 Als u in Word meerdere documenten heeft geopend, zijn dat aparte vensters. Dat is best lastig als u wilt wisselen tussen de documenten. Tabbladen zouden dan een handige oplossing zijn. Net als in uw browser kunt u dan snel van het ene document naar het andere schakelen. Helaas heeft Microsoft die optie niet ingebouwd in de populaire tekstverwerker. Maar dat wil niet zeggen dat u geen tabbladen aan Word kunt toevoegen.

Toch tabbladen in Word

Er zijn namelijk gratis programma’s te vinden waarmee u toch tabbladen in Word kunt toveren. U kunt bijvoorbeeld Office Tab downloaden. Dat is beschikbaar voor Office 2003, 2007 en 2010. Werkt u met Office 2013, dan valt u jammer genoeg buiten de boot. U kunt dan alleen gebruikmaken van de betaalde versie van het programma.