Deadline subsidie praktijkleren is 15 september

8 september 2014 | Door redactie

Als u nog subsidie praktijkleren wilt aanvragen, moet u haast maken. Op 15 september 2014 moeten namelijk alle subsidieaanvragen zijn ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). RVO heeft inmiddels 35.000 subsidieaanvragen van meer dan 3.000 bedrijven ontvangen.

Het tijdvak voor de aanvraag van subsidieregeling praktijkleren (pdf) is op 2 juni ingegaan. RVO heeft ruim 35.000 aanvragen ontvangen. Als u nog subsidie wilt aanvragen voor een praktijkleer- of werkleerplek voor een leerling of een medewerker, moet u zorgen dat u uw aanvraag uiterlijk 15 september vóór 17.00 uur indient. Dit kan door middel van eHerkenning bij het eLoket.

Aanvragen per leerling of medewerker indienen

Wilt u voor meerdere leerlingen of medewerkers subsidie praktijkleren aanvragen, dan moet u ook meerdere aanvragen indienen. Dient u meerdere subsidieaanvragen in, dan zijn al een paar velden op het digitale formulier ingevuld, bijvoorbeeld de erkenningscode en de crebo-code. Als het om een andere erkenning of opleiding gaat dan in de velden wordt aangegeven, moet u de velden handmatig wijzigen. Trek dus voldoende tijd uit voor het invullen van het formulier.

Stel gratis uw vragen

MKB AdviesdeskHeeft u vragen over de subsidie praktijkleren, dan kunt u deze als Premium-abonnee gratis stellen aan de experts van MKB Adviesdesk. U krijgt gegarandeerd antwoord binnen vijf werkdagen. Wacht niet langer en stel uw vraag!