Deadline subsidie praktijkleren is 15 september

Als u nog subsidie praktijkleren wilt aanvragen, moet u haast maken. Op 15 september 2014 moeten namelijk alle subsidieaanvragen zijn ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). RVO heeft inmiddels 35.000 subsidieaanvragen van meer dan 3.000 bedrijven ontvangen.

8 september 2014 | Door redactie

Het tijdvak voor de aanvraag van subsidieregeling praktijkleren (pdf) is op 2 juni ingegaan. RVO heeft ruim 35.000 aanvragen ontvangen. Als u nog subsidie wilt aanvragen voor een praktijkleer- of werkleerplek voor een leerling of een medewerker, moet u zorgen dat u uw aanvraag uiterlijk 15 september vóór 17.00 uur indient. Dit kan door middel van eHerkenning bij het eLoket.

Aanvragen per leerling of medewerker indienen

Wilt u voor meerdere leerlingen of medewerkers subsidie praktijkleren aanvragen, dan moet u ook meerdere aanvragen indienen. Dient u meerdere subsidieaanvragen in, dan zijn al een paar velden op het digitale formulier ingevuld, bijvoorbeeld de erkenningscode en de crebo-code. Als het om een andere erkenning of opleiding gaat dan in de velden wordt aangegeven, moet u de velden handmatig wijzigen. Trek dus voldoende tijd uit voor het invullen van het formulier.

Stel gratis uw vragen

MKB AdviesdeskHeeft u vragen over de subsidie praktijkleren, dan kunt u deze als Premium-abonnee gratis stellen aan de experts van MKB Adviesdesk. U krijgt gegarandeerd antwoord binnen vijf werkdagen. Wacht niet langer en stel uw vraag!