Het Nieuwe Werken houdt open huis

7 november 2012 | Door redactie

De toepassing van Het Nieuwe Werken is soms nog best een uitdaging. Heeft uw manager nog zo zijn twijfels, dan kunt u eens een kijkje nemen bij andere organisaties. Van 12 tot en met 16 november 2012 zetten organisaties in heel Nederland hun deuren open tijdens de week van Het Nieuwe Werken. U krijgt dan de gelegenheid om te bekijken hoe zij Het Nieuwe Werken toepassen.

Het Nieuwe Werken (HNW) is een populair begrip. De toepassing in de praktijk is voor veel organisaties echter nog wel een uitdaging. Omdat het voorbeeld van anderen volgen soms veel makkelijk is dan het wiel zelf opnieuw uitvinden, kunt u een kijkje nemen bij andere organisaties.

HNW door heel Nederland 

Verschillende organisaties, verspreid over het hele land, houden in de week van 12 tot en met
16 november 2012 open huis. Na een korte toelichting krijgt u een rondleiding door de organisatie. Op hetnieuwewerkendoejezelf.nl vindt u een overzicht van de deelnemende organisaties. Heeft u een organisatie gevonden waar u graag eens een kijkje zou willen nemen, dan krijgt u een inschrijfformulier voor deelname te zien zodra u de organisatie van uw keuze aanklikt.