Leg Het Nieuwe Werken alvast in de week

24 oktober 2011 | Door redactie

Om Het Nieuwe Werken tot een succes te maken binnen uw organisatie is het belangrijk dat er voldoende draagvlak voor is. Een goede introductie kan dan ook geen kwaad. Doe daarom mee aan de week van Het Nieuwe Werken! Van 7 tot en met 13 november zijn er overal in het land activiteiten in het kader van het Nieuwe Werken. Verschillende workshops zullen u op weg helpen om Het Nieuwe Werken in goede banen te leiden.

Op hetnieuwerkendoejezelf vindt u de agenda en de nodige tips voor Het Nieuwe Werken. Daarnaast houden zo’n 30 organisaties open huis. U kunt zich inschrijven om een organisatie in uw omgeving te bezoeken. U krijgt dan de gelegenheid om te zien hoe de organisatie van uw keuze Het Nieuwe Werken toepast. Bovendien vindt u op de site ook een aantal leuke posters die u kunt downloaden en verspreiden binnen uw organisatie om de aandacht te vestigen op Het Nieuwe Werken.

De mogelijkheden voor uw medewerkers

Uiteraard moet u ook uw medewerkers deelgenoot maken van deze week. Verwijs hen daarom naar de site waar ze de nodige tips en tests voor Het Nieuwe Werken kunnen vinden. Uw medewerkers kunnen op die manier alvast een goede indruk krijgen van wat Het Nieuwe Werken nu eigenlijk inhoudt en wat de mogelijkheden zijn.

De Nationale Het Nieuwe Werken Barometer

Tijdens de week van Het Nieuwe Werken zullen ook de resultaten van de Nationale Het Nieuwe Werken Barometer bekend worden gemaakt. De barometer is bedoeld om boven water te krijgen hoeveel organisaties in Nederland inmiddels zijn overgestapt op Het Nieuwe Werken en wat de ervaringen zijn.