Test of Het Nieuwe Werken iets voor u is

17 juni 2013 | Door redactie

Denkt u erover om Het Nieuwe Werken in te voeren, dan is het goed te weten of Het Nieuwe Werken wel bij u en uw organisatie past. Het Nieuwe Werken is namelijk niet voor iedereen of iedere organisatie weggelegd. Via een eenvoudige test kunt u achterhalen wat voor u de punten zijn waarop u extra moet letten bij Het Nieuwe Werken.

Samen met Vakmedianet en Qidos heeft het Platform Over Het Nieuwe Werken (OHNW) een app gelanceerd waarmee u kunt testen of Het Nieuwe Werken ook voor u is weggelegd. Door een aantal korte stellingen te beantwoorden, krijgt u een profiel met daarbij enkele aandachtspunten waarop u zou moeten letten bij het invoeren van Het Nieuwe Werken.  

De app over Het Nieuwe Werken

Zo krijgt u stellingen voorgelegd als: ‘Het Nieuwe Werken is geschikt voor alle medewerkers in alle posities op alle momenten’, ‘Medewerkers die flexibel werken, zijn productiever’, ‘Het Nieuwe Werken betekent dat het lastiger is om medewerkers sturing te geven’ of ‘Een team kan alleen een team zijn als ze op dezelfde locatie en op hetzelfde tijdstip werken’. Om de stellingen te beantwoorden heeft u drie antwoordopties: oneens, neutraal en eens. De app OHNW is beschikbaar in Google Play en in iTunes.