Week van Het Nieuwe Werken bijna van start

31 oktober 2011 | Door redactie

Stichting Natuur & Milieu lanceert in samenwerking met platform Slim werken Slim reizen en Centraal Beheer Achmea de campagne ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf!’. Tijdens de Week van Het Nieuwe Werken van 7 tot en met 13 november organiseren zij verschillende activiteiten om Het Nieuwe Werken te stimuleren.

Insteek van deze week is om werknemers en werkgevers enthousiast te maken over Het Nieuwe Werken (HNW) en ook daadwerkelijk stappen te nemen om het werk anders te organiseren. Om HNW tot een succes te maken is een verandering van gedrag en mentaliteit op de werkvloer nodig. Het is dan ook belangrijk om kleine stapjes te nemen, zodat iedereen aan deze nieuwe werkvorm kan wennen. Gedurende de Week van Het Nieuwe Werken worden de voordelen van HNW benadrukt en wordt uitgelegd hoe u deze vorm van werken implementeert.

Activiteiten door heel Nederland

Tijdens deze week kunt u een kijkje nemen bij verschillende bedrijven die al actief zijn met Het Nieuwe Werken. Ook geeft de organisatie van de campagne een aanmoedigingsprijs weg aan het bedrijf dat het meest gemotiveerd is om Het Nieuwe Werken in te voeren. In Utrecht bevindt zich Het Nieuwe Werken Hoofdkwartier. Hier worden de hele week workshops, seminars, discussies en andere activiteiten georganiseerd. Op de website van 'Het Nieuwe Werken doe je zelf' vindt u een gedetailleerde agenda.