GTIP

Inzicht bieden in talenten en ontwikkeling mogelijk maken van mensen en organisaties is al sinds 1947 de focus van GITP. Met de combinatie van adviseurs, trainers, coaches, bedrijfspsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP een zeer brede expertise op de terreinen van Inzicht & Ontwikkeling. Dat maakt GITP tot een uniek en veelgevraagd HRD-adviesbureau in Nederland.

Missie: waar staat GITP voor? 

Individuen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving: dat is de missie van GITP. Dit doen zij door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en geïnspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief.

Visie: waar gaat GITP voor?

GITP wil dé gezichtbepalende speler voor Inzicht en Ontwikkeling van organisaties en individuen zijn en actief en herkenbaar inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en voorop lopen bij innovaties in bedrijfswetenschappen en -psychologie.

Strategische doelstellingen

De missie en visie komen tot uiting in de strategische doelstellingen en positionering van GITP:

  • GITP wil duurzaam top-3 HRD speler zijn;
  • GITP focust op het geven van inzicht en het ontwikkelen van organisaties en talenten van mensen;
  • GITP verbindt de organisatie met de maatschappelijke thema´s als trendsettend en naar buiten gericht bedrijf;
  • GITP bestendigt zijn wetenschappelijke verankering.

‘High touch en High tech’

Met de overname van PiCompany eind 2010, is GITP één van de grootste spelers in Nederland met een combinatie van ‘High touch en High tech’ HRD-oplossingen. High-touch is mensenwerk. Face to face met een adviseur is de finishing touch. Onder High-tech vallen de online tools voor in-, door- en uitstroom beschikbaar in 30 talen voor grootschalig testgebruik via diverse media en mobiele toepassingen.