Hoe kom ik aan AdWords-sterren?

Bij sommige AdWords-advertenties zie ik sterren staan. Die staan voor de goede beoordeling van klanten. Ik zou ook graag klantbeoordelingen in mijn advertentie willen. Hoe kom ik daarvoor in aanmerking?

Antwoord

17 april 2015

Google biedt inderdaad de mogelijkheid om klant-beoordelingen bij advertenties te plaatsen. Er komen dan sterren bij uw uiting te staan – maximaal vijf. Google verzamelt de waarderingen op bepaalde websites zoals Tweakers.net en Trustpilot.nl. Om in aanmerking te komen voor de sterren, moeten er dus klantreviews over uw bedrijf te vinden zijn op zulke websites. Dat moeten minimaal dertig recensies zijn. Een persoon die meerdere keren zijn oordeel heeft achtergelaten, wordt maar één keer meegeteld. Daarnaast moet de gemiddelde beoordeling op minimaal 3,5 ster uitkomen. Ten minste tien van die berichten moeten geschreven zijn in de taal van de Google-versie waarin u adverteert – bijvoorbeeld Nederlands als u adverteert in Google.nl. De dienst is overigens alleen beschikbaar in de Amerikaanse, Nederlandse, Franse, Duitse en Engelse versie van zoekmachine Google.

Gerelateerd aan dit antwoord

Laatst toegevoegd

Meest gelezen

E-learningcursussen

  • Online marketing
    • Videocollege 29 minuten

    Als u een website heeft, wilt u natuurlijk graag dat mensen deze bezoeken. U kunt natuurlijk adverteren via de traditionele printmedia, maar tegenwoordig zijn er efficiëntere middelen....

Heeft u een vraag over Online adverteren?

Richard van Berkel

Directeur en adviseur

LVB Networks
Adviseur is nu beschikbaar