Hoe kunnen wij het beste reclame maken voor ons bedrijf?

Antwoord

18 november 2009

U kunt op eindeloos veel manieren reclame maken voor uw bedrijf. Als u een gedegen marketingstrategie wilt ontwerpen, moet u wel methoden kiezen die passen bij uw bedrijf en de doelgroepen.

U kunt denken aan zaken als advertenties in bladen of spotjes op tv en radio. Maar u maakt ook reclame met uw algemene beleid. Als u bijvoorbeeld aandacht heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, komt dit uw bedrijfsimago ook ten goede.  Daarnaast is bijvoorbeeld de manier waarop uw medewerkers spreken over hun werkgever van belang. Uw imago is niet alleen belangrijk voor de verkoop van producten of diensten, maar ook voor personeelswerving.

Niet alleen uw losse marketingmethoden zijn van belang, maar ook de combinatie. Zoek manieren van reclame maken die elkaar aanvullen en samen de doelgroep zo volledig mogelijk bereiken.

Gerelateerd aan dit antwoord

Laatst toegevoegd

Meest gelezen

  • Wat is themareclame?

    Themareclame is reclame die gebaseerd is op een bepaald onderwerp dat elke keer weer herhaald wordt. Bij dit soort reclame wordt geen prijs of korting genoemd. Themareclame...

  • Welke soorten reclame zijn er?

    Er zijn verschillende soorten reclame, zoals: themareclame; actiereclame; introductiereclame; collectieve reclame; joint promotion; ideële reclame; in-scriptsponsoring; onbaatzuchtige...

Heeft u een vraag over Reclame?

Richard van Berkel

Directeur en adviseur

LVB Networks
Adviseur is nu beschikbaar