310.000 vrijwilligers in actie voor NL Doet

18 maart 2013 | Door redactie

In totaal 310.000 vrijwilligers hebben zich ingezet op de landelijke actiedag van NL Doet, 15 en 16 maart. Het was alweer de negende keer dat deze vrijwilligersactie door het Oranjefonds werd georganiseerd. Het aantal klussen dat bij de organisatie van NL Doet was aangemeld bedroeg 8.348. Dat is fors meer dan de 6.900 klussen die in 2012 voor de landelijke vrijwilligersactie waren geregistreerd.

Als uw organisatie op tijd een klus bij het Oranjefonds had aangemeld kon u in aanmerking komen voor een bijdrage van maximaal € 450. Bovendien ontving uw organisatie een promotiepakket en kortingsbonnen voor de aanschaf van klusmaterialen, huur van gereedschap, hapjes en drankjes voor de harde werkers.

Persoonlijke e-mail om te bedanken voor hun inzet

U doet er goed aan om de vrijwilligers die zich tijdens de landelijke actiedag voor uw organisatie hebben ingezet nogmaals te bedanken. Stuur hen een persoonlijke e-mail of een kaart waarin u hen bedankt voor hun inzet. Misschien is het vrijwilligerswerk of de sfeer bij uw organisatie zo goed bevallen dat de vrijwilliger overweegt om vaker voor uw organisatie in actie te komen. In 2014 vindt op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart de tiende editie van NL Doet plaats.