Meld nu uw klus aan voor NLdoet 2016

12 november 2015 | Door redactie

Op 11 en 12 maart 2016 is het weer tijd voor NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook u kunt als stichting, vereniging, school of zorginstelling uw klus aanmelden voor NLDoet.

Elk jaar organiseert het Oranje Fonds NLdoet, zodat mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met vrijwilligerswerk. Meldt uw organisatie zelf een klus aan, dan profiteert u van verschillende aanbiedingen, zoals korting op klusspullen of gratis containers. En wie weet kunt u met deze actie nog meer enthousiaste vrijwilligers voor uw organisatie werven (tools). Ook kunt u zelf meedoen aan een klus bij u in de buurt. Zo kunt u op een ongedwongen manier nader kennismaken met een andere organisatie en tegelijkertijd werkt u aan de teambuilding.  

Vergoeding voor uw klus

Momenteel worden er al bijna 1.500 klussen aangeboden. U kunt voor uw eigen klus onder voorwaarden een financiële vergoeding krijgen van maximaal € 400 van het Oranje Fonds, die bedoeld is voor het vergoeden van onder andere ruwe klusmaterialen of huur van hulpmiddelen zoals ladders en graafmachines. Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, moet u voor 26 januari 2016 uw aanvraag indienen.