Nieuwe editie van NLdoet op 21 en 22 maart

13 maart 2014 | Door redactie

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, vindt binnenkort weer plaats, namelijk op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart. Het Oranje Fonds organiseert deze actie samen met een groot aantal organisaties. U kunt zich nog opgeven voor een klus bij u in de buurt.

NLdoet is het moment om vrijwilligerswerk in het zonnetje te zetten. U kunt tijdens deze twee dagen in maart zelf klussen aanbieden, zodat mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met vrijwilligerswerk. Tegelijkertijd kunt u zo uw vrijwilligersnetwerk uitbreiden. Maar u en uw werknemers zouden ook zelf de handen uit de mouwen kunnen steken door juist bij een andere organisatie te helpen als vrijwilliger. Zo kunt u op een ongedwongen manier nader kennis maken met een andere, lokale organisatie en tegelijkertijd werkt u aan de teambuilding. 

Aanmelden voor groot aantal klussen

Momenteel zijn er ruim 8.700 klussen aangeboden. Voor een groot aantal klussen bij u in de buurt kunt u zich nog aanmelden. Vorig jaar werden er meer dan 8.400 klussen aangeboden, wat destijds een nieuw record was. De editie van 2014 heeft dit record dus al verbroken; een opsteker voor vrijwilligerswerk!