Nog steeds klussen aanmelden voor NLdoet 2017

1 februari 2017 | Door redactie

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017 weer NLdoet. Dit is een ideale mogelijkheid voor uw organisatie om een grote klus af te kunnen maken, nieuwe vrijwilligers te werven en uw organisatie onder de aandacht te brengen. U kunt nog steeds klussen aanmelden.

Waarschijnlijk heeft uw organisatie ook nog een aantal openstaande klussen. Denkt u maar eens aan het schilderen van een muurtje, het bouwen van een schuurtje of het verzorgen van een leuke dag voor de mensen in uw organisatie zoals ouderen en gehandicapten. Met NLdoet kunt u eindelijk die (grote) klus klaren. Uw organisatie kan een klus aanmelden voor NLdoet op 10 en 11 maart. Vrijwilligers kunnen zich dan inschrijven om te helpen bij een bepaalde klus. 

Handige documenten voor NLdoet

Bij het aanmelden van een klus geeft u een duidelijke omschrijving van de klus, de naam van de contactpersoon, het gewenste resultaat en het benodigde aantal vrijwilligers. Daarnaast vindt u op de website van NLdoet verschillende handige documenten, zoals een document met ideeën voor leuke klussen, checklist, draaiboeken en een oorkonde voor vrijwilligers. Heeft uw organisatie een klus gevonden, check dan ook de vrijwilligersverzekering van uw organisatie. Controleer of die verzekering ook geldt voor de hulp van vrijwilligers tijdens NLdoet.