Nu al een financiële bijdrage aanvragen voor NLdoet 2018

8 november 2017 | Door redactie

Uw organisatie kan op 9 en 10 maart 2018 weer meedoen met NLdoet. Voor deze klussen kan uw organisatie van het Oranje Fonds een financiële bijdrage krijgen van maximaal € 400. Het is nu al mogelijk om een aanvraag in te dienen. De aanvraag moet uiterlijk 31 januari 2018 binnen zijn.

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar NLdoet. Op deze twee dagen staat het belang van vrijwilligerswerk centraal. Duizenden vrijwilligers steken deze dagen de handen uit de mouwen om goede doelen te helpen met klusjes. Om deze klussen tot een goede einde te brengen kan uw organisatie bij NLdoet om een financiële bijdrage vragen. Naast deze financiële bijdrage ontvangt uw organisatie een promotiepakket van NLdoet en een kortingsbon van 25% voor het kopen van klusmaterialen. Om voor de financiële bijdrage in aanmerking te komen, moet uw organisatie de klus voor 31 januari 2018 aanmelden.

Voorwaarden voor financiële bijdrage

Uw organisatie of klus moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om een financiële bijdrage van NLdoet te krijgen. Het is ook mogelijk om deelklussen aan te melden. Voldoet uw klus niet aan de voorwaarden, dan kan uw organisatie wel gewoon meedoen met NLdoet. In dat geval ontvangt u wel een kortingsbon en promotiepakket (zo lang de voorraad strekt), maar geen financiële bijdrage. Op de website van NLdoet staan ook handige documenten die uw organisatie kunnen helpen bij het organiseren van een klus.