Speciale dag om alle vrijwilligers te bedanken

16 november 2016 | Door redactie

Op 7 december is het internationale vrijwilligersdag. Een mooie gelegenheid om de vrijwilligers van uw organisatie in het zonnetje te zetten. Staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zal op deze dag de vrijwilligersprijzen 2016 uitreiken.

Uw organisatie draait waarschijnlijk voor een (groot) deel op vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie. Internationale vrijwilligersdag is een mooi moment om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun hulp en inzet. De Verenigde Naties heeft deze dag ingesteld om wereldwijd het vrijwilligerswerk in de schijnwerpers te zetten. 

Waardering voor de vrijwilligers uitspreken

Daarnaast wordt op die dag voor de zesde keer de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uitgereikt. Hiermee worden inspirerende voorbeelden in het zonnetje te zetten en krijgen ze de verdiende waardering. Er zijn drie verschillende categorieën: lokaal, landelijk en de Passieprijs. Voor elke categorie is er een jury- en een publieksprijs. De genomineerden voor deze prijzen zijn recent bekendgemaakt. Tot 7 december 16:00 is het mogelijk om een stem uit te brengen op uw favoriete project of vrijwilliger.