Tijd om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten

15 november 2017 | Door redactie

Op 7 december is het weer nationale vrijwilligersdag. Deze landelijke dag is een goed moment om die onmisbare vrijwilligers van uw organisatie te bedanken voor alle hulp. Vergeet dus niet om de vrijwilligers op die dag in het zonnetje te zetten.

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor uw organisatie. Zonder de hulp van al die vrijwilligers kunnen veel non-profitorganisaties niet bestaan. De nationale vrijwilligersdag is een mooi moment om de vrijwilligers van uw organisatie eens uitgebreid te bedanken. Daarnaast is er op die dag ook regionaal veel aandacht voor de vrijwilliger. Veel gemeentes maken ook van die dag gebruik om vrijwilligers te huldigen of te onderscheiden.

Aanmelden voor de vrijwilligersprijzen

Om bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en – initiatieven extra in het zonnetje te zetten, kunt u ze aanmelden voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Tot 7 december is het mogelijk om een organisatie of vrijwilliger aan te melden voor deze vrijwilligersprijzen. De uitreiking is op 2 februari 2018.