Vrijwilligerswerk in het zonnetje met NLdoet

2 maart 2016 | Door redactie

Op 11 en 12 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. Op die dag staat het belang van het doen van vrijwilligerswerk centraal. Uw organisatie, vereniging of zorginstelling kan nu nog steeds nieuwe klussen aanmelden voor NLdoet. Uiteraard kunt u ook zelf de handen uit de mouwen steken.

Veel organisaties kunnen niet zonder de hulp van vrijwilligers. Het Oranje Fonds wil met NLdoet het belang van vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Uw organisatie kan voor het weekend van 11 en 12 maart een klus aanmelden. Mensen kunnen zich dan aanmelden om te helpen bij het klaren van die klus. Een ideale manier om mensen enthousiast te maken voor het vrijwilligerswerk.

Profiteren van speciale aanbiedingen

Vorig jaar waren er zo’n 300.000 mensen actief, die hebben geholpen bij 7.600 klussen en activiteiten. De klussen kunnen variëren van het schilderen van een muurtje of het bouwen van een schuurtje tot het verzorgen van een leuke dag uit voor mensen. Het maakt dus niet uit om wat voor vrijwilligerswerk het gaat. Het aanmelden van de klussen is nog steeds mogelijk. U kunt dan ook profiteren van speciale aanbiedingen van andere organisaties, zoals kortingen op het kopen of huren van klusmateriaal en afvalcontainers. Dit maakt het klaren van de klus nog makkelijker!