Van alles te ontdekken op het nieuwe Rendement Online!

U kunt het bijna niet gemist hebben; rendement.nl ziet er sinds kort heel anders uit. De verschillende vakgebieden zijn nu makkelijker te vinden en thema's hebben een prominentere rol gekregen. Wat zijn er verder voor nieuwe snufjes?

20 augustus 2019 | Door redactie

Op Rendement Online vindt u naast alle verbeteringen ook het vertrouwde nieuws, net als de welbekende tools, adviesdesk, en e-learning. De whitepapers zijn in een nieuw jasje gestoken en heten nu verdiepingsartikelen. Door de opzet als long read kunt u deze artikelen altijd en overal moeiteloos raadplegen. In de trein, achter uw computer of tijdens een vergadering. 

Infographics brengen onderwerpen in beeld

Wat nog meer anders is: het is nu veel eenvoudiger om precies díe informatie te vinden die voor uw vakgebied belangrijk is. Zo vindt u bovenaan de pagina alle vakgebieden van Rendement op een rijtje. Daar kunt u direct op klikken, maar gaat u met uw muiscursor over een vakgebied, dan vindt u het vakgebiedmenu met de belangrijkste thema’s voor het vakgebied en een snelle route naar de diverse diensten.
Een paar nieuwe snufjes zijn nog in ontwikkeling. Op Rendement Online zijn veel onderwerpen overzichtelijk in beeld gebracht in infographics. Alle beschikbare infographics vindt u in het nieuwe onderdeel Infographics, via het vakgebiedmenu en via www.rendement.nl/infographics.

Praktische rekentools en tabellen

Ook zijn er nieuwe  praktische rekentools en tabellen. Zo kunt u met de rekentool Bruto-nettosalaris berekenen een indicatie krijgen van wat een werknemer bij een bepaald brutoloon onder aan de streep overhoudt en met de rekentool Transitievergoeding bepalen vaststellen welk bedrag aan transitievergoeding uw organisatie moet meegeven aan een onvrijwillig vertrekkende werknemer (zowel nu als na inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) op 1 januari 2020). In de tabel Gangbare vergoedingen en verstrekkingen staat van heel veel gebruikelijke zaken die de werkgever kan uitdelen aan werknemers op een rijtje hoe deze onder werkkostenregeling (onder voorwaarden) behandeld moeten worden. In de toekomst vindt u deze waardevolle hulpmiddelen in het onderdeel Tools

Nog meer aanvullingen in de maak

Het vernieuwde Rendement Online maakt uw dagelijkse werkzaamheden een stuk gemakkelijker. Houd de site in de gaten, want er staan nog meer verbeteringen en aanvullingen op stapel. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u Rendement Online zelf ervaren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!