‘Wijzigingen in de WOR’ is populairste tool

30 december 2013 | Door redactie

OR Rendement heeft het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd als het gaat om uitbreiding van het productaanbod. Zo zijn er verschillende diensten ontwikkeld, waaronder tools. In deze database vindt u ruim 2.300 tools die professionals in het mkb ondersteunen in hun dagelijks werk. Voor de medezeggenschap alleen al zijn er ruim 150 tools. Bent u geen abonnee? Probeer er dan tien gratis!

Premium-abonnees van OR Rendement kunnen naast hun abonnement op hét vakblad voor de medezeggenschap gebruikmaken van verschillende aantrekkelijke diensten, waaronder tools. Via deze database heeft u toegang tot een arsenaal aan tools zoals checklists, modelbrieven en voorbeeldreglementen die u verder helpen in uw OR-werk. De populairste tools waarvan de lezers van OR Rendement het afgelopen jaar gebruikmaakten zijn:

  1. Wijzigingen in de WOR 2013
  2. Aandachtspunten OR-nieuwsbrief
  3. Voorbeeldadvies OR
  4. Voorbeeld jaarverslag OR
  5. OR-verkiezingsdraaiboek

Tools ook toegankelijk voor niet-abonnees

Bent u (nog) geen abonnee van OR Rendement, dan kunt u de tools wel uitproberen. Ga naar het tabblad ‘tools’ en zoek een tool die u zou willen downloaden. U krijgt dan een pop-up te zien waarin u alleen uw e-mailadres hoeft achter te laten. U kunt dan direct tien tools gratis downloaden.

Leg al uw praktijkvragen voor aan een professional van uw keuze

Naast tools kunnen Premium-abonnees gratis gebruikmaken van de adviesdesk. Via de adviesdesk legt u al uw praktijkvragen voor aan een professional van uw keuze. Dat kan een opleider, arbeidsrechtadvocaat, OR-adviseur of een andere expert zijn. Binnen vijf werkdagen krijgt u een antwoord op uw vraag. Met de adviesdesk bespaart u al snel op de kosten van een extern adviseur. Een argument waarvoor uw bestuurder vast gevoelig is!