Kinderen groot gevaar voor tablet van de zaak

18 december 2013 | Door redactie

Tablets zijn niet onverwoestbaar, daar bent u zich van bewust. Een ongeluk zit echter soms in een klein hoekje. Uw kinderen zijn het grootste gevaar voor uw tablet. In de top vijf oorzaken van schade aan tablets staan kinderen die op het apparaat gaan zitten of staan op de eerste plek. Maar ook een val van de koffietafel kan schade veroorzaken en zelfs tijdens het opladen kan het goed mis gaan.

Neemt u de tablet van de zaak wel eens mee naar huis, dan is een hoes geen overbodige luxe. Overal loert gevaar in huis. Tabletvijand nummer 1 zijn kinderen. Die zien het platte apparaat als speelgoed, en gaan er ook op die manier mee om. In de handen van uw kinderen kan de tablet binnen de kortste keren krassen, deuken of barsten vertonen. Volgens tabletreparateur The Fixables wordt de helft van alle schade door kinderen veroorzaakt.

Oorzaken schade aan tablets

Kinderen voeren dan ook de lijst aan van schadeoorzaken bij tablets. Maar ook als volwassene kunt u zomaar uw tablet om zeep helpen. Hieronder ziet u de top vijf oorzaken van schade aan tablets:

  1. Kinderen die op een tablet gaan zitten of staan.
  2. Schade door een val van meubels.
  3. Een val tijdens het opladen. Doordat het apparaat aan het snoer blijft hangen, kan de opladeringang scheef trekken en het moederbord beschadigen.
  4. Schade door andere voorwerpen tijdens het vervoeren in een tas.
  5. Waterschade.