Koppen tellen met een Android-app

23 november 2012 | Door redactie

Bij sommige vergaderingen is het handig om bij te houden welke deelnemers aan- en afwezig zijn. Een Android-app helpt u bij deze taak. De Attendance Tracker-app maakt het mogelijk om op een simpele manier bij te houden welke deelnemers ontbreken op een vergadering.

Soms is het nuttig om bij te houden wie er wel en niet aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bij een kerstborrel omdat u wilt weten wie het kerstpakket nog niet hebben ontvangen. De Attendance Tracker-app is hierbij een handig hulpmiddel. Attendance Tracker is een app voor Android-smartphones waarmee u bij kunt houden wie er allemaal present zijn. Dat kan op verschillende momenten van pas komen: bij een vergadering, maar ook bijvoorbeeld als u wilt bijhouden wie er naar het afdelingsuitje komen.

Hoe werkt de app?

Attendance Trackers werkt heel simpel: u creëert een groep, geeft die een naam en voegt er deelnemers aan toe. Vervolgens maakt u een nieuwe gebeurtenis aan en geeft u aan op welke datum die plaatsvindt. Nu kunt u aangeven wie er aan- en afwezig zijn. Het is ook mogelijk om aan te geven dat u het niet zeker weet, of dat een medewerker ziek is. In het filmpje kunt u zien hoe de app in de praktijk werkt.