Koppen tellen met een Android-app

Bij sommige vergaderingen is het handig om bij te houden welke deelnemers aan- en afwezig zijn. Een Android-app helpt u bij deze taak. De Attendance Tracker-app maakt het mogelijk om op een simpele manier bij te houden welke deelnemers ontbreken op een vergadering.

23 november 2012 | Door redactie

Soms is het nuttig om bij te houden wie er wel en niet aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bij een kerstborrel omdat u wilt weten wie het kerstpakket nog niet hebben ontvangen. De Attendance Tracker-app is hierbij een handig hulpmiddel. Attendance Tracker is een app voor Android-smartphones waarmee u bij kunt houden wie er allemaal present zijn. Dat kan op verschillende momenten van pas komen: bij een vergadering, maar ook bijvoorbeeld als u wilt bijhouden wie er naar het afdelingsuitje komen.

Hoe werkt de app?

Attendance Trackers werkt heel simpel: u creëert een groep, geeft die een naam en voegt er deelnemers aan toe. Vervolgens maakt u een nieuwe gebeurtenis aan en geeft u aan op welke datum die plaatsvindt. Nu kunt u aangeven wie er aan- en afwezig zijn. Het is ook mogelijk om aan te geven dat u het niet zeker weet, of dat een medewerker ziek is. In het filmpje kunt u zien hoe de app in de praktijk werkt.