Rotterdam Airport-app nu ook voor Android

4 september 2012 | Door redactie

Bij het regelen van een last-minute zakenreis is het handig als u de meest actuele informatie voor handen heeft. Luchthaven Rotterdam The Hague Airport helpt u hierbij een handje. De officiële app van de luchthaven is nu ook beschikbaar voor smartphones die op besturingssysteem Android draaien.

De app van Rotterdam The Hague Aiport is aangesloten op het luchthaveninformatiesysteem. Daardoor kan het u de meest actuele aankomst- en vertrektijden van alle vluchten tonen. Ook is er meer algemene info te vinden, zoals een overzicht van de alle bestemmingen, de parkeertarieven en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Handig is ook dat u bij de bestemmingen meteen de boekingsmogelijkheden te zien krijgt. Een geschikte vlucht boeken is dus in een handomdraai geregeld.

Na Apple nu ook verkrijgbaar voor Android

De gratis app is al een tijdje beschikbaar voor de iPhone, en nu dus ook voor Android-toestellen. U kunt de applicatie downloaden via de app-winkel Google Play. Gebruik daarvoor de zoektermen ‘Rotterdam The Hague’ of simpelweg ‘RTHA’. De app is ook in het Engels beschikbaar.