Vergeet wijzigingen in de wetgeving nooit meer

23 november 2012 | Door redactie

Met de NieuweWetten-app blijft u eenvoudig op de hoogte van alle wijzigingen in de wetgeving. Het is voor uw OR-werk vaak belangrijk dat u de wet- en regelgeving kent, maar de veranderingen zijn soms lastig bij te houden. De informatiedienst Antwoord voor bedrijven heeft daarom de NieuweWetten-app uitgebracht zodat u een wijziging in de wet nooit meer over het hoofd ziet.

De NieuweWetten-app van Antwoord voor bedrijven geeft u een handig overzicht van alle actuele wijzigingen in de wetgeving. De wetten zijn ingedeeld in de categorieën: administratie, bedrijf starten, bedrijfspand, bedrijfsvoering, belastingzaken, beroepseisen, personeel, rechtspraak, verkoop en vervoer. Per categorie kunt u aangeven of u meldingen wilt ontvangen zodat u op de hoogte blijft van de wijzigingen en de ingangsdatum van de nieuwe wetten en regelgeving. Ook kunt u aangeven op welk moment u deze meldingen op uw smartphone wilt ontvangen. Hierbij heeft u de keuze uit: drie maanden, één maand of één week van tevoren of op de ingangsdatum van de wetswijzigingen.

Wetswijzigingen delen met NieuweWetten-app

Wilt u meer achtergrondinformatie over de wet- of regelgeving, dan klikt u op de wet. U krijgt dan alle relevante informatie te zien zoals een korte beschrijving, de doelgroep en de ingangsdatum. Wilt u meer informatie, dan kunt u via een link de website Antwoord voor bedrijven bezoeken. Met de NieuweWetten-app kunt u de wetswijzigingen en nieuwe regels ook delen via sociale media zoals LinkedIn, direct in uw agenda zetten of doorsturen per e-mail. De NieuweWetten-app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android. Bekijkt u de nieuwe wetten regels liever op uw pc, dan kunt u terecht op Antwoord voor bedrijven.