Gratis met de KLM-bus naar Schiphol

9 april 2015 | Door redactie

Steeds meer Nederlandse (zaken)reizigers kiezen ervoor om te vliegen vanaf Duitse luchthavens als Weeze en Düsseldorf, nét over de grens met Nederland. KLM zag deze trend met lede ogen aan. De nationale luchtvaartmaatschappij lanceert daarom binnenkort een busdienst die (zaken)reizigers gratis naar Schiphol brengt.

Om passagiers uit de grensstreek weer met KLM te laten vliegen, start KLM op 1 mei 2015 een gratis busdienst. Vanaf treinstations Nijmegen Centraal en Arnhem Centraal rijdt tweemaal daags een KLM-bus naar luchthaven Schiphol en weer terug. De dienst is alle dagen van de week beschikbaar. Opgelet: het vliegticket dat u boekt, moet wel Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt hebben om van de dienst te kunnen gebruikmaken.

Goed toeven in KLM-bus

De KLM-bus is van alle gemakken voorzien. Zo is er gratis koffie, thee en wifi beschikbaar, en zijn er exemplaren van het KLM inflight magazine ‘Holland Herald’ om te lezen. De service is nu te boeken op de KLM-site of via de reisagent voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM of een partnermaatschappij. Mocht de bus trouwens vertraging oplopen en mist een passagier daardoor zijn vlucht? In dat geval boekt KLM de gedupeerde passagiers kosteloos om.