KLM Lounge Schiphol test self-service entree

12 januari 2017 | Door redactie

Passagiers kunnen vanaf nu op Schiphol sneller de KLM Crown Lounge in. Dit kan dankzij een test met self service-entreezuilen, waarbij (zaken)reizigers zelf hun boardingpass scannen om binnen te komen.

Voor zakenreizigers (tool) is wachten in een business lounge het uitgelezen moment om nog even wat werk te verzetten. Snellere entree is dan ook een pre. Dankzij self service-kiosks kunnen passagiers met toegangsrechten tot de KLM Crown Lounge nu zelf hun instapkaart scannen om toegang te krijgen. De medewerkers achter de welkomstbalie hebben hierdoor meer tijd voor het verlenen van andere service.

KLM Crown Lounge voor vluchten in Schengen-gebied

Er zijn op Schiphol twee KLM Crown Lounges te vinden, beiden geopend van 04.30 uur tot het vertrek van de laatste KLM-vlucht. De test met de entreezuilen vindt plaats in lounge L25. Deze is gelokaliseerd aan de Schengen-kant van Schiphol, waar de meeste vluchten vertrekken met een bestemming binnen het Schengen-gebied. Onder dit bericht ziet u op een plattegrond van Schiphol waar L25 te vinden is.

KLM Crown Lounge Schiphol