Meer mogelijkheden voor vliegen naar Londen

3 april 2014 | Door redactie

Londen is een van de populairste zakenreisbestemmingen voor Nederlandse bedrijven. Als u voor uw organisatie vliegreizen naar de Britse hoofdstad moet boeken, heeft u voortaan meer mogelijkheden. Zowel British Airways als Flybe bieden nieuwe routes aan.

Metropool Londen heeft een flink aantal vliegvelden tot zijn beschikking; denk maar aan Heathrow, Stansted, Luton en Gatwick. Dan is er ook Londen City Airport, dat in het hartje van Londen ligt en het meest strategisch gelegen is als uw manager in het zakelijke district moet zijn. U heeft voortaan meer mogelijkheden om naar Londen City Airport te vliegen. British Airways vliegt voortaan vijf keer per dag van Rotterdam The Hague Airport naar de centraal gelegen luchthaven. De vluchten zullen uitgevoerd worden door dochtermaatschappij BA City Flyer.

Vliegen naar Londen vanaf Antwerpen of Groningen

Is uw organisatie in het hoge noorden of het diepe zuiden van Nederland gevestigd? Dan is naar Londen vliegen vanaf Schiphol niet altijd de handigste optie. Zo voert Britse regionale luchtvaartmaatschappij Flybe nu ook vluchten uit naar Londen vanaf Groningen Eelde Airport en Antwerpen International Airport. Let wel: de kisten vliegen naar London Southend Airport, ruim 50 km ten oosten van het centrum van Londen.