Met de gouden taxi van en naar Schiphol

3 april 2012 | Door redactie

Of hij zijn paspoort nu zelf scant of laat controleren door de marechaussee, de zakenreis van uw manager begint niet bij de douane op Schiphol. Op het moment dat hij in pak zijn huis of het kantoor verlaat, zit hij al in ‘zakelijke modus’. Luchthaven Schiphol heeft nieuwe diensten gelanceerd om de zakenreis in ‘business class-stijl’ te laten beginnen of eindigen: Schiphol Business Taxi en E-Business Taxi.

Met de nieuwe taxidiensten van Amsterdam Airport Schiphol begint uw manager zijn zakenreis in stijl. Schiphol Business Taxi kunt u tot vier uur voor vertrek van de vlucht reserveren. Een speciale zakentaxi komt uw manager ophalen op iedere locatie in Nederland en brengt hem naar luchthaven Schiphol. Daar krijgt hij persoonlijke assistentie bij het inchecken, en wordt hij van en naar de gate begeleid. Zit uw organisatie op één van de Waddeneilanden? Dan vist u helaas achter het net. De TVTAS-eilanden vallen buiten het servicegebied.

Ook een milieuvriendelijke zakentaxi

Daarnaast komt Schiphol met de E-Business Taxi, een groene variant van de zakentaxi. Deze auto’s zijn uitgerust met gratis WiFi en rijden volledig elektrisch. Daarmee compenseert uw manager zijn ecologische voetprint van het vliegen weer een beetje. De groene taxi’s hebben wel een zogenoemde ‘actieradius’ van zo’n honderd kilometer. Misschien dat Texel nu wel net binnen dit bereik valt?