Op Eindhoven nog sneller Ryanair-toestel in

29 januari 2015 | Door redactie

Zakenreizigers krijgen het nog makkelijker. Ierse prijsvechter Ryanair zal namelijk binnenkort op Eindhoven Airport een fast-track service openen. Hiermee kunnen zakenreizigers nog sneller de veiligheidscontrole passeren.

Een vlucht boarden is op Eindhoven Airport al geen ellenlange aangelegenheid. Door de bescheiden omvang van de luchthaven kunnen passagiers snel bij hun gate komen. Ryanair doet hier nog een schepje bovenop. Vanaf 1 april 2015 krijgt de luchtvaartmaatschappij een fast-track service. Handig voor zakenreizigers die zo snel mogelijk op hun bestemming willen komen. Want het adagium ‘tijd is geld’ heeft ook in 2015 nog niet aan kracht ingeboet.

Extra services tijdens zakenreizen

De fast-track service is onderdeel van Business Plus, het dienstenpakket waarmee Ryanair zich op de zakenreiziger richt. Tickets zijn te boeken van € 69.95. Hiermee krijgt de zakenreiziger voorrang bij het boarden en de mogelijkheid om tickets te wijzigen en meer bagage in te checken. Hij krijgt daarnaast een stoel toegewezen die snel uitstappen faciliteert.