Plattegronden van 39 vliegvelden in app SkyTeam

12 april 2018 | Door redactie

Zakenreizigers met een gebrekkig oriëntatiegevoel kunnen voortaan terecht bij SkyTeam. De luchtvaartalliantie heeft in zijn app de plattegronden van 39 belangrijke internationale vliegvelden geplaatst.

Grote, drukke luchthavens kunnen sowieso al stress opleveren, en al helemaal als een (zaken)reiziger de weg niet weet. Luchtvaartalliantie SkyTeam, het samenwerkingsverband van enkele maatschappijen waaronder KLM, Air France, Delta Air Lines, Aeroflot en China Airlines, wil de gedesoriënteerde reiziger op weg helpen. Aan de app van SkyTeam heeft het dan ook 39 plattegronden van internationale luchthavens toegevoegd, stuk voor stuk ‘hubs’ van de alliantie.

Route van incheckbalie tot gate

In de app zijn plattegronden te vinden van onder meer Amsterdam Schiphol, London Heathrow, Istanbul en Hong Kong. De digitale kaarten helpen (zaken)reizigers om de meest efficiënte route te bepalen van de incheckbalie tot aan de gate. Let wel: de app toont alleen vliegvelden binnen een straal van enkele honderden kilometers van het apparaat waarmee de app bezocht wordt. Van tevoren kaarten bekijken (tool) is er dus niet bij. De SkyTeam-app is gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android.