Reizen beheren met KLM-app voor iPad

16 januari 2014 | Door redactie

De KLM-app voor iPhones bestaat al een tijdje, en nu is de app ook voor de iPad beschikbaar. De tabletversie heeft enkele handige nieuwe functionaliteiten voor zakenreizigers. De iPad maakt het leven soms net even wat makkelijker, ook voor het boeken van reizen.

Met de KLM-app voor de iPad kan uw manager het een en ander regelen voor zijn zakenreizen. In een overzicht zijn al zijn toekomstige vluchten te zien, en in de sectie 'Mijn Reis' kan hij voor deze vluchten alvast bagage inchecken en een stoel en een maaltijd reserveren. Een e-boarding pass (digitaal ticket) maakt een traditionele instapkaart overbodig. De app geeft ook actuele vluchtinformatie. Handig, want zeker bij zakenreizen met een overstap is het nodig om continu op de hoogte te zijn van de drukte in het luchtruim.

App KLM voor iPad, later ook Android

Flying Blue-leden kunnen in de app inloggen op hun account en een overzicht zien van gemaakte reizen en vluchten die nog op de planning staan. De KLM-app voor de iPad is gratis te downloaden in de App Store. In de loop van 2014 zal de app ook beschikbaar zijn voor apparaten die draaien op besturingssysteem Android.