Totaalpakket voor zakenreiziger EasyJet

12 september 2013 | Door redactie

Een zakenreiziger stelt op sommige zaken meer prijs dan een reguliere vliegpassagier. Denk aan vrije zitplaatskeuze en het onbeperkt kunnen veranderen van de vliegdatum. Britse prijsvechter EasyJet heeft dit goed begrepen, en komt dan ook met ‘Inclusive Fares’, een dienstenpakket waarbij al deze zaken gebundeld zijn.

Speciaal voor de zakenreiziger komt vliegmaatschappij EasyJet met een nieuwe dienst. ‘Inclusive Fares’ bundelt alle diensten waar een zakenreiziger prijs op stelt, waaronder vrije stoelkeuze en de mogelijkheid om de vliegdatum te veranderen. Ook mag de handbagage maximaal 20 kilo wegen en behoort betalen met creditcard tot de mogelijkheden. Met een Inclusive Fares-ticket bent u goedkoper uit dan wanneer u al deze diensten afzonderlijk zou kopen.

Nu drie tarieftypen bij EasyJet

Als u vliegtickets gaat boeken voor uw manager, komt u bij EasyJet voortaan dus drie tarieftypen tegen. Naast het hierboven besproken Inclusive Fares zijn dat Standard Fares - reguliere tickets uitgekleed van alle extraatjes - en Flexi Fares, een gewoon vliegticket waarbij het veranderen van de vliegdatum nog mogelijk is.