Verkoop tickets Olympische Spelen van start

25 juni 2015 | Door redactie

Is uw manager een echte sportfanaat of wilt u een zakenrelatie letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten? Dan moet u weten dat u vanaf nu tickets en arrangementen kunt kopen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro volgend jaar. Het vierjaarlijkse sportevenement kunt u zo combineren met een zakenreis.

De verkoop van tickets en arrangementen voor de Olympische Spelen in Rio is van start gegaan. ATP Event Experts is net als in voorgaande jaren door NOC*NSF aangesteld om de coördinatie van entreetickets te regelen. De verkoop gaat wel bijzonder hard en tickets komen in partijen beschikbaar. Als u zich op de site van ATP Event Experts aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijgt u het meteen te horen als er weer een nieuwe bulk tickets beschikbaar komt.

Arrangement boeken voor Olympische Spelen Rio de Janeiro

Betalen voor de tickets kan met een creditcard (Visa en Mastercard) of met iDEAL. U kunt ook volledige arrangementen voor de Olympische Spelen 2016 boeken. Het volledige pakket omvat in dat geval een retourvlucht, accommodatie, lokale transfers en gegarandeerde entreebewijzen voor de wedstrijden.