Vlucht, auto en hotel in één pakket bij KLM

26 juni 2014 | Door redactie

Nationale luchtvaartmaatschappij KLM wil het boeken van (zaken)reizen nog makkelijker maken. Vanaf oktober 2014 kunt u op KLM’s website pakketreizen boeken. Vluchten kunt u dan combineren met hotelovernachtingen en eventueel ook de huur van een auto.

Voor het boeken van zakenreizen als totaalpakket kunt u later dit jaar ook terecht bij KLM. U geeft op de website aan wat de bestemming van de reis is, in welke periode deze moet plaatsvinden en hoeveel personen zullen reizen. Op basis van deze informatie krijgt u verschillende accommodaties te zien. U kiest vervolgens het hotel met de beste locatie ten opzichte van de eindbestemming van de zakenreis (bijvoorbeeld een congrescentrum) en dat ook nog binnen het budget en de smaak van uw manager valt.

Totaalpakket boeken bij KLM

Op basis van al deze informatie toont de site u vervolgens de vluchten die hier het beste bij aansluiten, allemaal van KLM uiteraard. Tot slot kunt u ook nog een huurauto aan het pakket toevoegen. Het alles-in-één-concept van KLM zou u flink wat tijd kunnen besparen. Of het ook goedkoper is, heeft KLM nog niet bekendgemaakt.