Stel uw zakelijke vraag aan:

Dick van Deventer

Dick van Deventer

Advocaat arbeidsrecht

Organisatie: Valegis Advocaten

Gespecialiseerd in: arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Dick van Deventer is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar hij de Master Civiel Recht heeft behaald. Na het voltooien van zijn studie is hij in dienst getreden van een groot internationaal advocatenkantoor in Den Haag, waar hij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin. Daar heeft hij bovendien ervaring opgedaan in een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk.
De afgelopen jaren heeft Dick in Rotterdam gewerkt bij een nichekantoor dat zich volledig toelegt op het arbeidsrecht en heeft hij ondernemingen en particulieren uit binnen- en buitenland bijgestaan. Met ingang van 1 september 2015 is hij werkzaam bij Valegis Advocaten. Ook daar houdt hij zich bezig met het adviseren van en procederen voor nationale en internationale cliënten omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht.
Dick heeft de postacademische Grotius opleiding arbeidsrecht in 2016 afgerond.
Dick is lid van diverse netwerken, zoals de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en de American Chamber of Commerce (AmCham).

Stel mij een vraag