Vakgebied Ondernemen

Om een bedrijf op te bouwen is alleen vak- en marktkennis onvoldoende. U moet ook op de hoogte zijn van andere aspecten van de bedrijfsvoering, zoals fiscale, bank- en verzekeringszaken, personeel, bedrijfsadministratie, automatisering en marketing. Rendement.nl helpt u daarbij.

Uitgelicht door redactie

 • Vragen over: voorbereiding op de Brexit

  De scheiding tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk komt steeds dichterbij. Vanaf 29 maart 2019 willen de Britten geen lid meer zijn van de Europese club. Hoewel nog altijd onzeker is hoe de scheiding er uiteindelijk uit gaan zien, is het handig om snel te kunnen schakelen als er meer duidelijkheid is. Het is dus zoeken naar knelpunten binnen uw onderneming.

 • Routekaart richting Brexit: what’s next?

  Een last-minute oppoetsbeurt van de Brexit-overeenkomst heeft niet mogen baten. Het Britse Lagerhuis heeft namelijk ook de opgepoetste deal tussen premier May en de Europese Unie afgeschoten. De Britten hebben nu nog maar een paar weken de tijd om te voorkomen dat het alsnog tot een ellendige 'no deal'-Brexit komt. Hoe nu verder?

Laatste nieuws

Vraag & antwoorden in vakgebied Ondernemen

Vragen gesteld door uw vakgenoten, beantwoord door een ervaren adviseur.

Tools in vakgebied Ondernemen

Direct aanpasbare modelbrieven en -contracten, checklists en rekensjablonen mét uitleginstructie.

E-learning in vakgebied Ondernemen

Korte, heldere, e-learningcursussen, inclusief professioneel certificaat en handig naslagwerk.

 • Wet- en regelgeving voor ondernemers
  • E-Learning
  • Videocollege 29 minuten

  De cursus 'Wet en regelgeving voor ondernemers' bespreekt achtereenvolgens de hoofdzaken van de Arbowet, de Wet bescherming persoonsgegevens, Regelgeving voor bedrijf en omgeving en de...

 • Algemene voorwaarden
  • E-Learning
  • Videocollege 31 minuten

  Bij elke overeenkomst hoort een bijlage met algemene voorwaarden. Deze voorwaarden worden ook wel de 'kleine lettertjes' genoemd. Omdat u algemene voorwaarden bij elke overeenkomst nodig...