Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan doen, moet er nogal wat worden geregeld in een bedrijf. Er moeten bijvoorbeeld geschikte werkplekken zijn, die aan alle arbo-eisen voldoen. Liefst in een gebouw dat netjes onderhouden wordt en regelmatig wordt schoongemaakt.
Werknemers en klanten moeten er ook kunnen lunchen, koffie drinken en van een lift of trap gebruik kunnen maken. Parkeerplaatsen, fietsenstalling, kantine, catering, kantoorartikelen, al deze zaken vallen onder ‘facility management’.
De eerste stap over de drempel van een kantoorpand kan bepalend zijn voor de indruk die bezoekers krijgen van een organisatie. Er moet dus v...
Om het milieu minder te belasten, worden plastic rietjes steeds vaker vervangen door papieren rietjes. Ook op de werkvloer. Nu blijkt echter...
De belangrijkste taak van receptionisten is meestal het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers. Helaas is niet iedere bezoeker even beleef...
Organisaties mogen iedere dag van het jaar de Nederlandse vlag uithangen, hier zijn geen wettelijke regels voor. Er is wel een speciale vlag...