Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan doen, moet er nogal wat worden geregeld in een bedrijf. Er moeten bijvoorbeeld geschikte werkplekken zijn, die aan alle arbo-eisen voldoen. Liefst in een gebouw dat netjes onderhouden wordt en regelmatig wordt schoongemaakt.
Werknemers en klanten moeten er ook kunnen lunchen, koffie drinken en van een lift of trap gebruik kunnen maken. Parkeerplaatsen, fietsenstalling, kantine, catering, kantoorartikelen, al deze zaken vallen onder ‘facility management’.
Calamiteiten blijven niet altijd beperkt tot de eigen organisatie. Van een gaslek of explosiegevaar hebben ook de buren last. In een bedrijf...
Overal om ons heen krioelt het van de micro-organismen, ook op de werkplek. Een deel ervan is schadelijk voor de gezondheid en kan ziekten...
De gemiddelde kosten voor ondernemers wanneer een klant aan de toonbank contant betaalt, zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Inmiddels l...
Brandveiligheid lijkt vooral over de binnenruimte te gaan, maar veel gebouwen bevatten ook een buitenruimte. Doordat er vaker in de hoogte w...