Stel uw zakelijke vraag aan:

Ad Bonis
Mr. E.M. (Emma) Bevers
Advocaat arbeidsrecht
Organisatie: Haagstate Advocaten N.V.

Gespecialiseerd in: Arbeidsrecht. 11 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Emma Bevers studeerde af aan de universiteiten van Maastricht (Nederlands recht) en Brussel (Rechtstheorie). Sinds 2004 houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht: aanvankelijk als jurist en sinds 2007 als advocaat. In 2011 slaagde Emma Bevers cum laude voor de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht. Zij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging van Haagse Arbeidsrechtadvocaten (VHAA).
Emma Bevers is werkzaam bij Haagstate Advocaten N.V., een modern en zakelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemings- en arbeidsrecht. Haagstate Advocaten beschouwt zich als een professionele, proactieve sparringpartner voor ondernemingen en ondernemers. Inlevingsvermogen, praktische oplossingen en een open, directe wijze van communiceren staan voorop.
De specialisten van Haagstate Advocaten staan ondernemingen en ondernemers bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering, zowel intern als extern. Ook op het gebied van joint ventures, fusies en splitsingen, overnames van bedrijven en herstructureringen hebben zij diepgaande expertise.

Werkt onder andere voor:

Emma Bevers adviseert en procedeert voor bedrijven, statutair bestuurders, werknemers en zzp'ers over uiteenlopende onderwerpen zoals cao’s, reorganisatie, (wijziging van) arbeidsvoorwaarden, arbeidsongeschiktheid/re-integratie, disfunctioneren, arbeidsconflicten en ontslag.
Daarnaast verzorgt Emma Bevers cursussen en publiceert zij veelvuldig over arbeidsrechtelijke onderwerpen. Zij is vaste medewerker van Smart Newz Arbeidsrecht (Kluwer). Ook schrijft zij regelmatig voor Opmaat Arbeidsrecht (SDU) en voor diverse uitgaven van Rendement Uitgeverij. In het vakblad Jurisprudentie in Nederland (JIN) verschenen meerdere annotaties van haar hand.

Stel mij een vraag