Stel uw zakelijke vraag aan:

Jo Weerts

Jo Weerts

Trainer/presentator

Organisatie: JWinfotainment

Gespecialiseerd in: sociale zekerheid en arbeidsrecht. Heeft meer dan 25 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

‘Wie de spelregels kent, staat nooit buiten spel’

Jo Weerts maakt al ruim 25 jaar met veel succes de taaiste wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid en arbeidsrecht glashelder en alles behalve taai.

Wie eenmaal een enthousiasmerende bijeenkomst van JWinfotainment (www.jwinfotainment.nl) heeft bijgewoond, leert én onthoudt, en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht.

sociale zekerheid

De sociale verzekeringswetgeving is niet eenvoudig, integendeel.
De wetgeving staat bekend als onleesbaar, onduidelijk, ondoorzichtig, saai en daardoor onaantrekkelijk. Dat is jammer want eigenlijk hebben we iedere dag opnieuw met de sociale verzekeringswetgeving te maken.

De sociale verzekeringswetgeving is echter niet alleen complex, maar ook nog eens voortdurend in beweging. Dit maakt het voor professionals noodzakelijk om van de precieze inhoud van het sociale zekerheidsstelsel op de hoogte te zijn en te blijven.

arbeidsrecht

Het arbeidsrecht gaat over de regels die gelden tussen werkgever/werknemer en opdrachtgever/opdrachtnemer.

Uitgangspunt is dat werkgever en werknemer over allerlei onderwerpen zelf afspraken kunnen maken. Wanneer er tussen werkgever en werknemer geen afspraken zijn gemaakt, gelden de algemene regels. Voor bepaalde zaken gelden altijd de wettelijke regels, ongeacht wat werkgever en werknemer zijn overeengekomen.

Dagelijks doen rechters nieuwe uitspraken bij geschillen tussen werkgever en werknemer. Soms is dat een bevestiging van eerdere uitspraken, soms is er sprake van een geheel ander standpunt.

masterclass of presentatie

Volgt u een (incompany) masterclass of presentatie van JWinfotainment, dan blijft u op de hoogte van de actuele uitspraken en nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.

Werkt o.a. voor:

  • ABN-AMRO
  • LogicaCMG
  • Sogeti

Stel mij een vraag