Stel uw zakelijke vraag aan:

Vera Paardeman

Jurgen Brouwers

Operationeel Manager

Organisatie: OAZ Subsidieadvies

Gespecialiseerd in: Subsidies en kostenbesparingen op het gebied van personeel en arbeid. Heeft 15 jaar ervaring.

Stel mij een vraag

Meer informatie

OAZ is in 2000 opgericht en is gespecialiseerd in het kanaliseren van subsidiestromen, fiscale regelingen en kostenbesparingen op het gebied van personeel en arbeid.
Met onze audit-methodiek zorgen wij ervoor dat alle mogelijkheden uit het verleden optimaal benut zijn en u geen financiële risico's loopt. Dit is een uitstekende manier om een compleet beeld te krijgen van het gebruik van alle regelingen binnen uw organisatie en hierop volgend uw processen optimaal in te richten en te monitoren.

De overheid stelt hoge eisen aan het juiste gebruik van subsidies. Dit vergt kennis en een deskundig advies. OAZ subsidieadvies heeft de expertise en deskundigheid in huis om u dit werk uit handen te nemen.

OAZ subsidieadvies is gevestigd in Vlissingen en Soesterberg en beschikt over een grote bron van kennis betreffende de diverse vakgebieden en producten middels een team van ambitieuze en enthousiaste adviseurs. Zij zullen u tijdens het proces van intake, onderzoek, rapportage en uitvoering op de hoogte houden van de bevindingen.

Vele zorginstellingen, overheden en een groot aantal profit-organisaties profiteren van onze expertise. Daarnaast worden wij intensief betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van subsidies en andere regelingen, waardoor wij altijd weten wat de actuele situatie is. Wij werken veelal op basis van no-cure-no-pay, hierdoor komt u als klant niet voor onverwachte verrassingen te staan en weet u altijd waar u aan toe bent.

Werkt o.a. bij:

  • GGZ Westelijk Noord-Brabant
  • 't Lange Land Ziekenhuis
  • Stichting Inovum

Stel mij een vraag