Stel uw zakelijke vraag aan:

Laurens van der Horst

Laurens van der Horst

Eigenaar, trainer, communicatiespecialist

Organisatie: Bureau Spraakwater

Gespecialiseerd in: training, coaching en advies op gebied van minder goed functionerende teams en opleidingen gericht op communicatieve vaardigheden, zoals: spreken in openbaar, overtuigen, argumenteren, effectief vergaderen en debatteren.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Laurens vindt het heel belangrijk goed te luisteren naar zijn klanten en trainees. Om duidelijk te krijgen waar de echte behoefte ligt met betrekking tot de leerdoelen. Door zijn ruime ervaring met heel veel verschillende soorten organisaties, mensen en hun behoeften én zijn scherpe analytisch vermogen, komt hij tot de juiste benadering en interventies. Dit vertaalt hij naar praktisch toepasbare oplossingen in (team-)training en coaching.

Trainees en coachees zeggen over Laurens:

"Laurens heeft echt oog voor het individu en weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Hij weet een heel fijne en open sfeer te creëren waardoor je je gelijk op je gemak voelt. "

"De training was inspirerend en heeft mij echt nieuwe inzichten gegeven over hoe ik in discussies moeten denken. Ik kan nu handiger voorbereiden en tijdens vergaderingen slimmer zijn in waar ik wel en niet op reageer. Impulsief reageren heb ik nu beter onder controle. "

Bureau Spraakwater helpt sinds 2007 maandelijks tientallen professionals, teams en politici hun overtuigingskracht presentatie- en vergadervaardigheden en argumentatiekracht te verbeteren. De trainingen worden hoog gewaardeerd, gemiddeld met een 9+. De trainers zijn ervaren, enthousiast en weten het maximale  uit hun deelnemers te halen.
Naast het geven van trainingen organiseert en leidt Bureau Spraakwater maandelijks debatten en bijeenkomsten.
Bureau Spraakwater geeft training aan een breed scala aan instellingen. Onze klanten zijn commerciële instellingen, (lokale) overheden, ministeries, onderwijsinstellingen

Stel mij een vraag