Stel uw zakelijke vraag aan:

Radboud Hafkenscheid

Radboud Hafkenscheid

Opleider/adviseur/redacteur medezeggenschap

Organisatie: MZLeeuw

Gespecialiseerd in: medezeggenschap, daarnaast licentiehouder Navigator werkmethode van de ondernemingsraad en PVT. Heeft al 15 jaar ervaring als opleider/adviseur.

Stel mij een vraag

Meer informatie

MZLeeuw is een opleidings- en redactiebureau voor medezeggenschap. Ook voor begeleiding en coaching bij de rol van OR en PVT in complexe besluiten zoals fusies en reorganisaties bent u hier aan het goede adres. MZLeeuw staat garant voor kwaliteit van hun opleidings- en begeleidingswerk. U krijgt dan ook een 100 procent-tevredenheidsgarantie als u MZLeeuw daarvoor inhuurt. MZLeeuw is na een kwaliteitsaudit geregistreerd bij het CRKBO en factureert daarom opleidingsactiviteiten BTW-vrij.
Naast de opleidingen en begeleiding verzorgt MZLeeuw het schrijven en redigeren van praktische teksten en publicaties op het gebied van medezeggenschap.

Radboud Hafkenscheid: gepokt en gemazelde opleider/adviseur en redacteur voor Ondernemingsraden en PVT’s bij MZLeeuw. Met humor, passie en vakkennis geeft hij vorm aan het vergroten van invloed door OR en PVT. ‘Medezeggenschap is dat je je mag bemoeien met belangrijke besluiten die je eigen werk aangaan’ zo luidt zijn motto. Dat was al zo toen hij zelf OR-voorzitter was van een OR in de jeugdzorg. Radboud heeft expertise op het gebied van de zorg, het bedrijfsleven en de lokale overheid. Maar ook in teamsamenwerking en in de communicatie met bestuurder en achterban. Hij adviseert bij ingewikkelde besluiten als fusie, overname of sluiting van de onderneming. Hij is daarnaast licentiehouder van de Navigator werkmethode® van de OR en de PVT.

Werkt o.a. voor:

  • Ommelander Ziekenhuis Groep
  • Woningcorporatie WoonFriesland
  • Jade Zorggroep

Stel mij een vraag