Stel uw zakelijke vraag aan:

Vera Peerdeman

Vera Peerdeman

Directeur

Organisatie: Nassau Fundraising

Gespecialiseerd in: fondsenwerving, friendraising, grote giften werven bij particulieren, bedrijven en vermogensfondsen. 15 jaar ervaring in dit vakgebied.

Stel mij een vraag

Meer informatie

Nassau adviseert en assisteert non-profit organisaties bij hun fondsenwervende activiteiten. Van het in kaart brengen van doelstellingen, tot het inrichten van een weldoordachte wervingsstrategie en het uiteindelijk verwerven van giften bij particulieren, bedrijven, fondsen en stichtingen.

Wij zijn professioneel, maar bovenal betrokken. Nassau presenteert geen standaardplannen, maar is gedreven om voor iedere opdrachtgever op maat gesneden fondsenwervende oplossingen te leveren.

In onze filosofie gaat friendraising altijd vooraf aan fondsenwerving. Daarom zorgen we ervoor dat in al onze wervingsmethodieken de donateur en het contact met de donateur centraal staat.

Onze werkwijze is gericht op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Met strak projectmanagement, persoonlijke aandacht en onze up-to-date vakkennis van fondsenwerving maken we projecten tot een succes. Of het nu gaat om het versturen van direct mailings, het organiseren van een event of het begeleiden van een grote giftencampagne: voor ons staat het resultaat van de klant voorop.

Werkt o.a. voor:

  • Amnesty International
  • Wageningen University
  • Het Gelders Orkest

Stel mij een vraag