Video laden
  • Actuele, relevante en begrijpelijke informatie

  • Binnen één werkdag reactie op uw praktijkvraag

  • Efficiënte, aanpasbare modeldocumenten

  • Kennis opdoen waar en wanneer ú dat wilt

Ontdek Rendement.nl, nu inclusief gratis Dopper

Met Rendement.nl vindt u altijd het beste antwoord op uw vraag. Als abonnee van Rendement betaalt u slechts € 85 per jaar (niet-abonnees: € 299)! U ontvangt bovendien gratis een Dopper, dé duurzame waterfles waarmee u op een gezonde manier van kraanwater geniet! Bovendien draagt steunt u met uw Dopper drinkwaterprojecten in Nepal én draagt u bij aan de vermindering van plastic afval in de wereld.

Ja, ik wil toegang tot Rendement.nl

De vier voordelen van Rendement.nl

waarmee u altijd het beste antwoord op uw vraag heeft

Met Rendement.nl heeft u toegang tot een uitgebreide online kennisbank met daarin de meest actuele nieuwsartikelen, veel gestelde vragen en thema’s op uw vakgebied. Dankzij de slimme zoekmachine vindt u snel het meest relevante antwoord op uw vraag. Geschreven in heldere, begrijpelijke taal.

Wilt u bijblijven in uw vakgebied, maar heeft u weinig tijd of een beperkt budget? Met Rendement.nl heeft u toegang tot ruim 80 korte en heldere online cursussen, inclusief naslagwerk en professioneel certificaat! Hiermee bespaart u tijd en geld en zet u stappen in uw professionele ontwikkeling, waar en wanneer ú dat wilt.

Heeft u een specifieke, op uw eigen praktijk gerichte vraag? Met Rendement.nl beschikt u over een team van ruim 35 specialisten met aantoonbare ervaring in hun vakgebied. Binnen één werkdag ontvangt u een inhoudelijke reactie en binnen vijf werkdagen antwoord op maat. Reken eens uit hoeveel tijd en geld u hiermee bespaart op consultants!

Bespaar tijd, geld én moeite met modeldocumenten in Word en Excel, zoals voorbeeldbrieven en -contracten, rekentools, checklists en stappenplannen. Met instructieblad en altijd aan te passen aan uw specifieke situatie. Los te downloaden, maar ook gebundeld voor het doorlopen van complete trajecten.

  • Actuele, relevante en begrijpelijke informatie

  • Binnen één werkdag reactie op uw praktijkvraag

  • Efficiënte, aanpasbare modeldocumenten

  • Kennis opdoen waar en wanneer ú dat wilt