Informatiesysteem OR nu bij de SER te vinden

24 april 2013 | Door redactie

Sinds 1 april 2013 kan uw OR voor het gebruik van het informatiesysteem voor ondernemingsraden, Mezzo, terecht bij de Sociaal-Economische Raad (SER). De SER heeft het informatiesysteem overgenomen van het GBIO en gaat het onder andere gebruiken om de scholing en vorming van OR’en te onderzoeken.

Het informatiesysteem Mezzo is nu in beheer van de SER, het oude adres van het GBIO is inmiddels afgesloten. Voor uw OR verandert er verder niets, want het systeem blijft voor alle gebruikers toegankelijk en u kunt gewoon met uw bestaande gegevens inloggen. Bent u uw gebruikersnaam vergeten, dan belt u met de helpdesk van de Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM): (070) 349 95 63. Daarnaast kunt u vragen stellen via het contactformulier. Via Mezzo geeft uw OR eenvoudig wijzigingen door, zoals een nieuw adres of een verlengde zittingstermijn.

Informatiesysteem OR maakt onderzoek mogelijk

De SER heeft Mezzo van het GBIO overgenomen om uw OR op de hoogte te houden van de veranderingen op het gebied van medezeggenschap en voor onderzoek op het gebied van medezeggenschap. Zo krijgt de CBM van de SER via het informatiesysteem bijvoorbeeld een beeld van de mate waarin OR’en gebruikmaken van scholing en vorming. De SER ziet dan ook graag dat OR’en en andere betrokkenen hun gegevens blijven invoeren via het nieuwe webadres.