Nieuwe naam voor Agentschap NL

13 januari 2014 | Door redactie

Voor het aanvragen van tegemoetkomingen, zoals de nieuwe subsidie praktijkleren, kunt u voortaan terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het is het resultaat van een fusie van de twee uitvoeringsorganisaties Agentschap NL en Dienst Regelingen.

Agentschap NL en Dienst Regelingen zijn samengevoegd tot de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland omdat de twee uitvoeringsorganisaties van het ministerie van Economische Zaken veel overlappende werkzaamheden hadden. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland gaat zo veel mogelijk diensten digitaal aanbieden via de website.

Informatie over subsidieregeling praktijkleren via RVO

Via de website van RVO kunt u ook een Subsidiewijzer raadplegen: daar treft u alle subsidies en financiële regelingen aan waarvoor bedrijven in aanmerking kunnen komen. Ook over de nieuwe subsidieregeling praktijkleren – die sinds 1 januari 2014 de afdrachtvermindering onderwijs vervangt – vindt u informatie over de voorwaarden en aanvraagprocedure. De programma’s en regelingen van RVO zijn binnenkort ook te vinden via het ondernemersplein, een samenvoeging van de Kamers van Koophandel en Syntens.