Wat komt er uit het Prinsjesdagkoffertje?

18 september 2017 | Door redactie

Ondanks het demissionaire kabinet is Prinsjesdag nog steeds een groot evenement. Net als alle voorgaande jaren worden ook dit jaar de Miljoenennota en het Belastingplan gepresenteerd. De plannen die uit het Prinsjesdagkoffertje komen, worden voor u uitgeplozen en op een rijtje gezet in verschillende Prinsjesdagnieuwsbrieven.

TroonredeOm 13.15 uur neemt de Koning plaats op de troon in de Ridderzaal. Hij spreekt de Troonrede uit, waarin de belangrijkste plannen van de regering voor het komende jaar staan. De redactie van Rendement.nl maakt van de Troonrede aantekeningen en publiceert de belangrijkste zaken voor u in een eerste Prinsjesdagnieuwsbrief die rond 15.00 uur wordt verstuurd.

Het laatste Prinsjesdagnieuws voordat u naar huis gaat

Aan het einde van de werkdag verstuurt de redactie van Rendement.nl een tweede Prinsjesdagnieuwsbrief met het belangrijkste nieuws tot dat moment. Dit kunt u dus nog net lezen voordat u huiswaarts keert.

Prinsjesdagnieuwsbrief met al het relevante nieuws

De redactie van Rendement.nl blijft de Prinsjesdagstukken daarna natuurlijk nog verder doorspitten op zoek naar relevant nieuws en publiceert aan de lopende band nieuwsartikelen. Deze nieuwsartikelen kunt u de hele dag vinden op de themapagina Prinsjesdag 2017. Zodra al het relevante nieuws is geschreven, verstuurt de redactie van Rendement.nl de laatste Prinsjesdagnieuwsbrief. Hierin staat al het nieuws dat de redactie heeft geschreven. Deze laatste Prinsjesdagnieuwsbrief wordt in de loop van de avond verstuurd.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor deze gratis Prinsjesdagnieuwsbrieven? Doe dit dan snel op de inschrijfpagina.

Bijlagen bij dit bericht

De geschiedenis van Prinsjesdag
E-learning | VideoCollege 10 minuten