Aandachtspunten voor de BTW-aangifte

Over deze cursus

Duur

Videocollege: 12 minuten

Beroepscompetenties

Aan het einde van de cursus weet u waar uw BTW-aangifte uit moet bestaan en welke consequenties hieraan verbonden zijn.

Resultaat

Nooit meer een foutieve BTW-aangifte. Daarnaast ontvangt u, als u slaagt voor de eindtoets, per e-mail een persoonlijk certificaat.

Als u ondernemer voor de BTW bent, moet u in de meeste gevallen periodiek aangifte doen. De meeste BTW-ondernemers moeten per kwartaal hun aangiften indienen. Het is van groot belang dat u als ondernemer een juiste BTW-aangifte doet. Hoog tijd dus om de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen te behandelen. Deze e-learningcursus legt uit waar u op moet letten bij uw BTW-aangifte en gaat ook dieper in op intracommunautaire leveringen, nultarief, verkoopfacturen en factuurvereisten.

Uw resultaat

U heeft nog geen toets gemaakt

Gerelateerd aan deze tool

Laatst toegevoegd

Meest gelezen

  • BTW berekenen bij betalingskorting?

    Onze onderneming geeft afnemers een betalingskorting als zij de factuur contant afrekenen of uiterlijk binnen 14 dagen betalen. Over welk bedrag moet ik BTW berekenen?

  • Hoe BTW bij omzetbonus verwerken?

    In het eerste kwartaal van dit jaar wil ik één van mijn trouwe afnemers een omzetbonus verstrekken. Kunt u mij aangeven hoe het zit met de BTW over deze...

  • Hoe zit dat met de commissaris?

    In onze onderneming, een bv, is een commissaris aangesteld die toezicht gaat houden op het bestuur. Moet onze onderneming hem in de loonadministratie opnemen of kan de...

Heeft u een vraag over Aangifte BTW?

Jan Timmers

Adviseur financiële administratie en fiscale zaken

Finovion
Adviseur is nu beschikbaar